Homenatge als venedors i les venedores de l’any

 • Boletín: Nº 4 GENER 2017

  Temática: Protagonistes Enric Botí i Xavier Grau entreguen a Diego Manrique el diploma i el cupó com a millor venedor de Barcelona 2016.

  Tots els centres de l’ONCE a Catalunya, dins de la celebració de la Diada de Santa Llúcia, vam homenatjar el seu venedor o la seva venedora de l’any. Un marc immillorable per a rebre l’aplaudiment de companys, amics, família, els responsables de l'ONCE  a cada àmbit i  dels representants dels treballadors.

  Un aplaudiment que va ser també el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors dels productes de joc de l’ONCE. Seria impossible celebrar els 78 anys de l’ONCE sense comptar i reconèixer el pilar fonamental de la nostra Organització, la seva xarxa de vendes de quasi 3.000 venedors i venedores que poseu cara a la gran tasca social de l’entitat. 

  Una distinció molt merescuda. Tots ells i elles venen molt bé, són els millors al seu territori i representen com ningú l’evolució comercial de la nostra institució i l’adaptació al mercat dels diferents productes de joc responsable de l’Organització, el bon servei al client i  l’excel·lència en l’atenció al públic. També destaquen per la seva implicació en la vida institucional de casa nostra i el suport  que donen a la resta de companys.

  Se’ls va entregar el diploma que el distingeix com a millor venedor. I també els vam obsequiar amb un quadre de fusta que representa un cupó amb la imatge oficial del venedor de l’any, el número de cupó fictici 02016 i amb la data simbòlica de sorteig del 13 de desembre de 2016.

  En el següent llistat teniu tots els millors venedors i les millors venedores de l’ONCE a Catalunya del 2016, amb el seu nom i cognom, el seu centre i la població on els trobem cada dia:

  Diego Manrique   D.T.Catalunya Barcelona
  Rubén Asensio   DAP Tarragona La Pobla De Mafumet
  Jordi López  Agència Lleida La Seu D'Urgell
  Mariano Álvarez Agència Badalona Badalona
  Juan Ángel López Agència Blanes Tossa De Mar
  Alfredo Picot Agència El Prat Llobregat Viladecans
  Desiderio Mateos Agència Figueres L’Escala
  Maria Jesús Marco Agència Girona Santa Coloma de Farners
  Adela Deu Agència Granollers Santa Perpètua de Mogoda
  Ángel Piñol  Agència L’Hospitalet Llob. L’Hospitalet Llob.
  Antonio Carrillo Agència Manresa Berga
  Jaume Jofre Agència Mataró Dosrius
  Josefa Ramírez Agència Molins Rei Martorell
  Jerónimo Segovia Agència Reus Reus
  Julia Abril Agència Sabadell Barberà del Vallès
  Juan Navarro Agència Terrassa  Terrassa
  Jordi Bueno Agència Vic Camprodon
  José Cabañero Agència Vilanova i La Geltrú Sant Pere De Ribes