Homenatge als millors venedors i venedores 2022

 • Boletín: Nº 71 GENER 2023

  Temática: Protagonistes Tere Roig Navarra, agent venedora de l’agència de Girona, ha estat reconeguda com la millor venedora de l’any 2022 a l’àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. A la foto, amb Fran Rodríguez, director de l'agència de l'ONCE a Girona.

  Els millors venedors i venedores de l’any 2022 de cadascun dels centres de l’ONCE a Catalunya van rebre un homenatge i un diploma per haver estat reconegut/da venedor/a pels seus mèrits professionals, la seva motivació i la seva dedicació diària, de mans dels seus respectius directors de centre. Molts d'ells i d'elles van tenir el seu reconeixement a la Diada per celebrar Santa Llúcia.

  Són:

  Josefa Santiago Peláez - Badalona
  Victorina Revilla Bravo - Barcelona
  Andrés Jesús Martínez Prieto - Blanes
  Ana Mena Sorroche - El Prat de Llobregat
  Ángel Miguel Pache Expósito - Figueres
  Tere Roig Navarra - Girona
  Raúl Garrido Rajo - Granollers
  Carmelo Pacheco Rodríguez - L’Hospitalet de Llobregat
  Juan Manuel Ramos Larios - Lleida
  José Fausto Fernández Fernández - Manresa
  El Hassan Najjaoui Adjar - Mataró
  Daniel Blanco Giráldez - Molins de Rei
  José Caparrós Cano - Reus
  Jorge Navas Vega - Sabadell
  Francisco Cobacho Montoro - Tarragona
  Juana Tribaldos Palomares - Terrassa
  Lluís Pagès Guillem - Vic
  María Antonia Lorente Mas - Vilanova i La Geltrú

  Tots ells i elles són mereixedors d’aquesta distinció perquè representen l’evolució comercial de la nostra institució i l’adaptació al mercat, el bon servei i l’atenció al públic. També per la seva implicació en la vida institucional de l’ONCE i el suport que donen a la resta de companys. El seus van ser també el reconeixement a l’esforç i dedicació de tots els agents venedors de l’ONCE Catalunya, que actualment compta amb una xarxa de 2.500 venedors i venedores, que són el pilar fonamental de la institució.

  Tere Roig Navarra, agent venedora de l’agència de Girona, també ha estat reconeguda com la millor venedora de l’any 2022 a l’àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya.