Gemma Badia, nova directora de l’ONCE a Terrassa

 • Boletín: Nº 63 ABRIL 2022

  Temática: Protagonistes El passat 15 de març, a l’agència de l’ONCE a Terrassa va tenir lloc la presa de possessió de la seva nova directora Gemma Badia. L’acte va comptar amb Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Mónica Polo, regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitat diverses i Gent Gran; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i Francisco Aguilar, anterior director de l’agència de Terrassa recentment jubilat.

  El passat 15 de març, a l’agència de l’ONCE a Terrassa va tenir lloc la presa de possessió de la seva nova directora Gemma Badia. L’acte va comptar amb Jordi Ballart, alcalde de Terrassa; Mónica Polo, regidora d’Accessibilitat, Salut, Capacitat diverses i Gent Gran; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Francisco Aguilar, anterior director de l’agència de Terrassa recentment jubilat, i membres del Comitè d’Empresa, afiliats i treballadors de l’agència.

  Gemma Badia, nova directora de l'ONCE a Terrassa, a l'agència, dilluns 15 de març Gemma Badia té 27 anys, natural de Vallfogona de Balaguer a la comarca de La Noguera, afiliada a l’ONCE des del 6 anys. És Graduada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la Universitat de Lleida i va iniciar la seva activitat laboral a l’ONCE el 25 de juliol de 2018 com a agent venedora a la zona de l’Hospital Clínic i ,posteriorment, al barri de Gràcia. 

  “Tinc ara l’oportunitat de treballar i compartir amb entitats i persones del món de la discapacitat experiències i projectes que ens faran millorar el nostre dia a dia. És per a mi un gran repte que emprenc amb molta il·lusió”, manifestà Gemma.

  L’agència administrativa de l’ONCE a Terrassa presta serveis a 524 afiliats i afiliades i compta amb 122 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització de la pròpia ciutat de Terrassa, així com dels municipis del seu voltant, com ara: Rubí, Sant Cugat i Olesa de Montserrat.

  L’ONCE Catalunya vol agrair a Francisco Aguilar els seus anys de dedicació professional a la casa i especialment reconèixer la seva excel·lent tasca a l’agència de Terrassa.