Festa pels voluntaris d'ONCE Catalunya

 • Boletín: Nº 71 GENER 2023

  Temática: Protagonistes David Bernardo (dreta) i Anaïs García (centre) van lliurar una placa a Albert Álvarez (esquerra de la foto), voluntari de 86 anys, amb la frase “Reconeixement a la teva acció voluntària. Gràcies per sumar les teves il·lusions a les nostres”. Una distinció per la seva constància, dedicació, anys d’entrega i fer costat en tot moment als afiliats i afiliades.

  Divendres 16 de desembre es va retre homenatge als voluntaris i voluntàries d'ONCE Catalunya. Un reconeixement a la seva dedicació, treball, esforç, afecte, i, sobretot, per ajudar a fer que les persones cegues i amb discapacitat visual, els nostres afiliats i afiliades, siguin cada dia una mica més autònoms.

  Va ser a la planta superior del Cafè Il·lusió, a la Delegació Territorial de Barcelona. Van assistir voluntaris, amb acompanyants i treballadors que també han col·laborat durant aquest any.

  Van intervenir David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya, que va adreçar unes paraules als assistents  i Ana Zanfaño, coordinadora de voluntariat. Anaïs García, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació, va presentar l’acte.

  Bernardo i García van lliurar una placa a Albert Álvarez, voluntari de 86 anys, amb la frase “Reconeixement a la teva acció voluntària. Gràcies per sumar les teves il·lusions a les nostres”. Una distinció per la seva constància, dedicació, anys d’entrega i fer costat en tot moment als afiliats i afiliades. Desitgem que per molts anys més pugui seguir fent-ho. Ell i tot el nostre gran voluntariat, ànimes solidàries a les quals agraïm la seva dedicació, una gran família altruista de 450 persones.

  Va amenitzar la vetllada el grup de música Aural, format per afiliats i treballadores d’ONCE Catalunya.