Entrega de medalles de 25 i 35 anys a l’ONCE

 • Boletín: Nº 71 GENER 2023

  Temática: Protagonistes Foto de família amb els treballadors i treballadores medallistes de Girona, Figueres, Tarragona i Reus.

  L’acte de reconeixement als treballadors que van fer 25 i 35 anys de serveis a l’ONCE, es va fer amb una entrega en petit format, per a que tots els companys homenatjats tinguessin l’afecte i solidaritat institucional que es mereixen. I també un virtual aplaudiment, que va sonar molt fort en els seus cors. Una trobada més íntima i familiar, que va permetre a tots els medallistes que van coincidir poder parlar entre ells i recordar els seus primers dies, els orígens, els valors i les anècdotes d’una vida laboral plegats.

  Les medalles de 25 i 35 anys són una distinció, una petita aturada en el camí professional al Grup Social ONCE. Un homenatge que es va materialitzar amb el lliurament de les medalles d’argent i d’or i de diplomes nominals per les treballadores i treballadors que amb la seva dedicació i el seu treball quotidià han arribat als 25 i 35 anys de feina a l’ONCE. El 2022, han estat un total de 99 companys; 27 que han fet 25 anys i 72 ja han fet els 35. 

   

  “L’ONCE vol dir gràcies a tots i totes els que dia a dia, amb el seu exemple, han fet gran la nostra Institució. Gran en il·lusions, gran en projectes, gran en serveis... A tots ells i elles els volem agrair el seu esperit de superació, un exemple per a les noves generacions”, va destacar Enric Botí, d’ONCE Catalunya, que va entregar als treballadors adscrits a la Delegació de Barcelona els seus diplomes i medalles. Va ser a la Sala de Juntes de la sisena planta, el passat 13  de desembre. Acompanyat per Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona, ho van fer als treballadors i treballadores d’aquest centre. I els companys i les companyes del Servei Bibliogràfic de l’ONCE a Barcelona ho van rebre el passat 14 de desembre de la mà d’Enric Botí de Claudio Muñoz, el seu director a Barcelona, i de Carmen Bayarri, directora del SBO a Madrid.

  Gollage amb els treballadors i treballadores medallistes de L'Hospitalet de Llobregat, Vilanova i La Geltrú, Mataró, Lleida, Molins de Rei.

  Valors ONCE

  “Superació, solidaritat, esperit de servei... són un intangible que moltes organitzacions voldrien tenir. Nosaltres els tenim, l’ONCE els té. Els companys i companyes a qui retem homenatge sou l’encarnació d’aquests valors”, va subratllar Enric Botí.

  Els  medallistes adscrits a la Direcció de l’ONCE a Tarragona i a les agències administratives de Badalona, Blanes, El Prat de Llobregat, Girona, Granollers,  L’Hospitalet de Llobregat, Lleida, Manresa, Mataró, Molins de Rei, Reus, Sabadell, Terrassa, Vic i Vilanova i La Geltrú van ser citats pels seus respectius directors o directores, que els van fer a mans els seus presents.

  Collage de fotos amb companys i companyes medalliestes de la Delegació Territorial i el SBO.

  Els diplomes d’agraïment per millorar el projecte social de l’ONCE, van ser transcrits en Braille pel Servei Bibliogràfic de l’ONCE a Madrid i signats per Ángel Sánchez, director general de l’Organització.

  Collage de fotos amb companys i companyes medalliestes de la Delegació Territorial i del CRE.

  Els medallistes de 25 anys, han estat un total de 27 treballadors:

  D.T. Catalunya: Carmen Díaz Carrasco, Manuel Fernández Parada i Raquel Lecina Novo.
  Badalona: Raúl Agea Martínez.
  Blanes: Rocío Fernández Fernández i Francisco Moyano Fuentes.
  Girona: Jordi Masó Rabionet.
  Granollers: Joaquín Aparicio Carmona, Juan Caballero García i  Silvia Fernández Bárcena.
  L'Hospitalet de Llobregat: Pedro Antonio Valera Amor.
  Manresa: Ángel Antonio Arcal Lupón i Isaac De la Cruz Servat.
  Mataró: Teresa Catalina Ruíz Estrada i María Ángeles Sieiro Crespo.
  Reus: Francisco Navarro Caixalos.
  Sabadell: Ramón Freixa Armengol.
  Tarragona: Jonatan Muñoz Carballeda i José María Gavalda Guivernau.
  Terrassa: Juan Navarro Nosas i Maria Eulàlia Sancerni Vilaplana.
  Vic: Jordi Bacarias Chiva i Jesús Sánchez Justicia.
  Vilanova i La Geltrú: José Luís Aliaga Martínez i Eva María Gimeno Gracia.
  CRE: Manel Eiximeno Moreso i Rebeca Moreno Pérez.

  Els medallistes de 35 anys, han estat un total de 72 treballadors:
  D.T. Catalunya: José Manuel Ares Mosquera, Dolores Antón Chicharro, María Pilar Basterrechea Estella, Francisco José Bolos Navascues, María de Guía Burón Palacios, Enric Ciriano Sánchez, Miguel Díaz Salabert, María Funes Pérez, María Pilar González Alonso, Montserrat Jiménez Requena, María Josefa López Ruíz, Francisco Javier Ovalle Ruíz, Armand Pijem Bel, Margarita Prunera Ramón, Miguel Quintero Navarro, Fidel Rodríguez Beato, Ricardo Serna Cazorla, María Dolores Solé Farré, Olga Trillo Covaleda i Juan Carlos Verdejo Pinar.
  Badalona: Miguel Cebrián Castro.
  Blanes: Santiago Alonso Álvarez i Iluminada Gálvez Peiró.
  El Prat de Llobregat: Juan Cortés Macia, Rafael Fernández Trias i Ana Mena Sorroche.
  Figueres: Ángel Miguel Pache Expósito i Teresa Moreno Sánchez.
  Girona: Luis Olave Rúa.
  Granollers: Miguel Ángel Bachot Flores, Victor Gea Rius, Manuel Martí Medina i Ignasi Sánchez De La Torre Ignasi.
  L'Hospitalet de Llobregat: Juan Algaba Méndez, Ángel García Resina, Isabel García Sánchez i Vicente Huertas Martínez.
  Lleida: Mercè Camps Castellà, Juan López Villaverde i María Teresa Pérez Sanuy.
  Manresa: Alejandro García Espejo i Pedro Joaquín  Sánchez Bach.
  Mataró: Ramón Pujol Fábregas i Pedro Garolera Albert.
  Molins de Rei: Pedro Cortijo Rigol.
  Reus: Pere Mas Ferrán.
  Sabadell: María Dolores Belmonte Belmonte, Juan Antonio Pulpón Díaz, Diego Manuel Rodríguez Díaz i Feliciana Saavedra Pozo.
  Tarragona: Laura Blanco Zarate, Javier León Rosales, José Antonio Paéz Díaz, Manuel Palacios Pérez, Fernando Saura Montagut, Josefa Marqués Bru i Francisco Javier Martín García.
  Terrassa: María del Carmen López Rodríguez.
  Vilanova i La Geltrú: José Antonio Martí Ribera.
  CRE: Marta Bello Rovira,  Nuria Daró Boada, María Antonia Domínguez Alonso, Teresa María Mañosa Mas, Montserrat Orta Molins, María Delfina Polo Chacón, Tirma Ribera Vilella, María Sánchez Montalat i Olga Sanz Lanao.
  SBO: José Manuel Castell Gil, Claudio Muñoz Chaves, Fco. Javier Ramos Cumplido i Mª. Teresa Robles Martínez.