Els guanyadors del Concurs Escolar de l’ONCE reben els seus premis a la DT Catalunya

 • Boletín: Nº 9 JUNY 2017

  Temática: Protagonistes Foto dels guanyadors a Catalunya del Concurs Escolar de l'ONCE i la seva Fundación

  Dimecres 31 de maig, a la Sala de Conferències de la DT de Catalunya, Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Jordi Miró, director general d’Atenció a la Comunitat Educativa de la  Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, van lliurar els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del 33è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació.

  Enguany per primera vegada a la història del concurs els tres col•legis guanyadors ho han estat tant a la fase provincial de Barcelona com a l’autonòmica de Catalunya:

  - El Col•legi Dominiques de l’Ensenyament (Barcelona) de la categoria A (3r i 4t de primària).

  - L’Escola Sant Jordi (Vilanova i la Geltrú) de la categoria B (5è i 6è de primària).

  - L’ Institut Maristes Igualada (Igualada) de la categoria C (ESO i FP bàsica).

  Els professors i els alumnes guanyadors s’han portat com a obsequi una motxilla escolar amb el lema "Aquí hi caben tots" i una activitat per a tota la classe valorada en 400 euros, que han rebut mitjançant un xec simbòlic i també un diploma per tota la classe.

  A Catalunya s’han presentat 767 treballs, corresponents a 222 escoles i instituts, representades per 18.510 escolars, sota la coordinació de 396 professors i professores. I gairebé 167.000 estudiants a tot l’Estat. 

  'Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament'
  Sota el lema Som diferents, no indiferents. Activistes contra l'assetjament, el concurs ha ofert eines per detectar, sensibilitzar i actuar contra les situacions d'assetjament que es puguin produir a l'escola. D'aquesta manera, els escolars s'han convertit per si mateixos en agents de canvi per actuar contra el bullying, amb tota la força del grup-aula.

  Els escolars de Primària i Educació Especial han realitzat un cartell publicitari de sensibilització contra l'assetjament, mentre que els estudiants de l'ESO, FP i Batxillerat han gravat una peça audiovisual (micro-curt d'un minut) on es mostra com passar a l'acció contra aquesta problemàtica.

  El jurat de Catalunya ha estat format per Rebeca García, cap del Departament de Coordinació i Gestió de Recursos Humans i Generals de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya;  Mònica Arrabal, cap de la Unitat de Recursos Humans de l’ONCE Catalunya; Maribel Delgado, tècnica del Servei d’Atenció a la Diversitat i la Inclusió de la Direcció General d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya; Meritxell Caralt, secretària tècnica del COCARMI i Àngels Castro, periodista del Departament de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

  En aquest ennllaç podeu veure tots els treballs guanyadors del CONCURS ESCOLAR DE L'ONCE  i LA SEVA FUNDACIÓN

   

  Aquí, més fotos de l'entrega de premis del Concurs Escolar:

  Imatge de la Sala de Conferències de la DT Catalunya a l'acte de lliurament.

   Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i Jordi Miró, director general d’Atenció a la Comunitat Educativa de la Generalitat de Catalunya, que va presidir l’acte, van lliurar els premis provincials de Barcelona i autonòmics de Catalunya als guanyadors del 33è Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació. A la foto, amb el professor , Francesc Martín, de l'Escola Sant Jordi de Vilanova i la Geltrú.

  DOMINIQUES DE L'ENSENYAMENT

  INSTITUT MARISTES