Elisabeth Marín, nova directora de l’ONCE a Vic

 • Boletín: Nº 39 MARÇ 2020

  Temática: Protagonistes Elisabeth Marín, directora de l’agència de l’ONCE a Vic (primera per la dreta) amb Anna Erra, alcaldessa de Vic; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

  Dilluns 24 de febrer va tenir lloc la presa de possessió d’Elisabeth Marín com a nova directora de l’agència de l’ONCE a Vic, en substitució de Salvador Castañer.
  L’acte va comptar també amb la presència d’Anna Erra, alcaldessa de Vic; d’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de  l’ONCE a Catalunya i altres representants de l’Organització, amb la companyia d’afiliats i venedors vinculats a l’agència. 

  “El nomenament de l’Elisabeth Marín és una ferma aposta per la incorporació de persones joves i ben preparades a l’equip de gestió de l’ONCE” ha destacat Enric Botí.

  Elisabteh Marín, nova directora de l'ONCE a Vic, en un moment de la seva presentació.Elisabeth Marín, té 31 anys i és afiliada a l’ONCE. És Grau en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i té un Grau Superior en Administració i Finances. Ha fet pràctiques com administrativa a l’ajuntament de Mataró i a l’Escola Pia Santa Anna, també de Mataró. Ha treballat com a venedora dels productes de joc responsable de l’ONCE i fins ara ha estat  sotsdirectora a l’agència de l’ONCE a Granollers. És una apassionada dels animals, especialment dels gossos, li agrada llegir, anar al cinema i passar temps amb els amics.

  L’agència administrativa de l’ONCE a Vic presta serveis a 273 afiliats i afiliades i compta amb 60 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització.