El Dia de la Il•lusió amb la gran gent de l’ONCE

 • Boletín: Nº 25 DESEMBRE 2018

  Temática: Protagonistes Dinar del Dia de la il·lusió a Sant Carles de la Ràpita.

  A Barcelona.- La nostra Gent Gran es va desplaçar fins a la ciutat marinera de Sant Carles de la Ràpita, ubicada al sud del preciós Parc Natural del Delta de l’Ebre.  L’acte el van presidir Enric Botí, president del Consell Territorial de l'ONCE Catalunya i Pedro Higuera, referent de la gent gran de l’ONCE a Catalunya. També els van acompanyar Xavier Grau i  David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial. Uns 250 assistents, entre afiliats i acompanyants, van compartir un dinar de germanor al restaurant Marisqueria Casa Ramon Marinés i una sobretaula amenitzada amb música. 

  A Girona.- La nostre Gent Gran va assistir a una xerrada de les Mossos d’Esquadra sobre la seguretat. Al finalitzar van compartir un dinar de germanor al restaurant Via Augusta a la població de Riudellots de la Selva.

  A Tarragona.- La nostre Gent Gran va visitar el Museu de l’Alcover, referent cultural per la col·lecció de fòssils marins del Triàsic, un període de la història de la terra perfectament representat a les muntanyes de Prades. També van conèixer la història del poble, dels seus avantpassats, van viatjar en el temps i es van sentir part de la noblesa, passejant pels salons, cambres, cuina i altres estances d’una casa senyorial.

  Després van gaudir d’un Dinar de Germanor al restaurant La Montoliva, situat a Villalonga del Camp.

  A Lleida.- La nostre Gent Gran va visitar la Seu Vella abans de fer un dinar de germanor al restaurant Les Brases del complex esportiu de Torrefarrera.