Dones amb discapacitat aprenen a afrontar el seu futur laboral en un curs d'Inserta a Barcelona

 • Boletín: Nº 37 GENER 2020

  Temática: Protagonistes Dones amb discapacitat aprenen a afrontar el seu futur laboral en un curs d'Inserta a Barcelona.

  Una quinzena de dones amb discapacitat va finalitzar divendres 13 de desembre, Santa Llúcia, un curs de formació impartit per Inserta Ocupació i cofinançat pel Fons Social Europeu, que pretén ajudar les beneficiàries a afrontar el seu futur laboral amb garanties d'èxit.

  Titulat Triomfa en els teus processos de selecció, el curs va estar dinamitzat per la Fundació Quiero Trabajo i es va dur a terme amb la col·laboració de l'empresa EUROPCAR.

  Es va clausurar en un acte que va comptar amb la participació de Dolors Luna, cap del Departament de Serveis Socials d'ONCE a Catalunya; Núria Sanz, tècnica d'Inserta Ocupació a Catalunya i Inmaculada Palència, tècnic de la Direcció de Formació i Ocupació, Operacions i Transformació de Fundació ONCE.

  A més, van assistir també a l'esdeveniment Vanessa López, directora de zona de la Fundació Quiero Trabajo, Carmen Alcalá, Market Manager de l'empresa EUROPCAR, i representants de les alumnes, que van escoltar la conferència motivacional pronunciada per la trainer paralímpica Marta Arce.