Dolors Luna, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per Cecs, al consell directiu de la UFEC

 • Boletín: Nº 55 JULIOL 2021

  Temática: Protagonistes El passat 2 de juny va tenir lloc, a les instal·lacions del Club Natació Atlètic Barceloneta, l’acte de pressa de possessió de Gerard Esteva, com a president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i dels membres del consell directiu, del qual forma part ja Dolors Luna, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per Cecs (FCECS). Foto de l'acte de possessió. Luna, quarta, de dreta a esquerra.

  El passat 2 de juny va tenir lloc, a les instal·lacions del Club Natació Atlètic Barceloneta, l’acte de pressa de possessió de Gerard Esteva, com a president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, i dels membres del consell directiu, del qual forma part Dolors Luna, presidenta de la Federació Catalana d’Esports per Cecs (FCECS). La presidenta de la FCECS i responsable dels Serveis Social de l'ONCE a Catalunya, aplaudeix "aquest nou i important pas cap a la paritat i la igualtat'.  Luna treballa per a visibilitzar i normalitzar l'esport per a totes les persones amb discapacitat.

  El nou consell directiu està format per un 40% de dones. “Volem que l’esport es declari servei essencial i poder entrenar i competir amb normalitat, disposar d’una conselleria d’Esports, destinar l’1% dels pressupostos de la Generalitat a polítiques esportives i impulsar l’aprovació de la nova llei de l’esport, basada en la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) actualment en tramitació al Parlament de Catalunya”, va reivindicar Esteva.

  La presa de possessió va comptar amb la presència dels presidents i presidentes de les federacions esportives i de clubs i personalitats del món econòmic, social i polític del país.

  La Unió de Federacions Esportives de Catalunya
  La Unió de Federacions Esportives de Catalunya és un òrgan de solidaritat entre les federacions esportives de Catalunya. Representa l'esport català dins i fora del nostre país, s'encarrega de crear debat i donar solucions als problemes propis del sector esportiu català.