Antonio María Barjollo Mateos, reconegut com a millor venedor de l’ONCE a Catalunya l'any 2021

 • Boletín: IL·LUSIÓ Nº 66 JULIOL 2022

  Temática: Protagonistes Antonio María Barjollo Mateos ha estat reconegut com el millor venedor de l'ONCE de l'any 2021 (dreta). A la foto, acompanyat per Ángel Sánchez, director general de l'ONCE.

  Antonio María Barjollo Mateos ha estat reconegut com el millor venedor de l'ONCE de l'any 2021 a l'àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb què l'Organització reconeix anualment l'esforç dels treballadors i treballadores dedicats a la venda dels seus diferents productes de loteria responsable, així com l'actitud en el seu lloc de treball, la implicació amb els clients o el compromís amb la tasca social de l'ONCE.

  Antonio durant anys va treballar al capdavant dels fogons en un restaurant. Ara, ho fa repartint il·lusions des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer del Doctor Pi i Molist, núm. 2 de Barcelona.

  Amant de la música de Phil Collins, la seva cançó preferida és “In the Air Tonight”. Li encanten les pel·lícules de Johnny Depp i l'entusiasma caminar per la platja. Sol acompanyar-ho el seu “fero” gosset a qui anomena sorneguerament 'Rambo', tot i ser un chihuahua.

  Ha repartit diversos premis del Rasca “7 y Medio” i altres premis del Cupó Diari.

  Reconeixement institucional a la ‘Bona Gent ONCE’
  Com és tradició, el lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l'ONCE de l'any 2021 va ser el de 'Bona Gent ONCE', i va transcórrer sota els valors del Talent, Perseverança, Solidaritat, Il·lusió, Respecte, Igualtat, Unió, Proximitat, Simpatia, Enginy i Compromís.

  Aquests són, precisament, part dels valors que l'ONCE té en compte a l'hora de seleccionar aquells venedors i venedores que han destacat al llarg de l'any, a més del propi exercici de la seva feina, la seva actitud al lloc, el seu grau d'implicació a la vida institucional de l'Organització i el seu compromís amb la tasca social.

  Una gala que va fer un homenatge al “carrer”
  La gran gala 'Bona Gent ONCE', el 3 de juny, va voler fer un homenatge al lloc on cada dia, faci fred o calor, amb sol o amb pluja, els venedors de l'ONCE reparteixen la il·lusió a canvi de la solidaritat de la ciutadania: els carrers de pobles i ciutats.

  Amb aquesta cerimònia anual, l'ONCE fa un reconeixement especial a aquests 22 treballadors que han demostrat el seu esforç durant tot l'any i, per extensió, als prop de 19.000 venedors de l'Organització que conformen actualment el principal canal de vendes dels seus productes, 2.500 d’ells a Catalunya.

  L'esperit d'aquest reconeixement a la feina el va resumir Miguel Carballeda, president del Grup Social ONCE, en una sola frase en finalitzar la gala, quan els va dir: “Seguiu sent bona gent ONCE, gent bona, perquè l'ONCE us necessita”.