Anaïs García, cap d' Unitat d’Autonomia Personal de l'ONCE Catalunya, candidata al Consell Rector IMPD

 • Boletín: Nº 54 JUNY 2021

  Temática: Protagonistes L’Anaïs García, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, és candidata del sector de les persones amb discapacitat visual per formar part del nou Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Aquí, en una imatge del seu video de presentació.

  L’Anaïs García, cap de la Unitat d’Autonomia Personal i Accés a la Informació de la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya, és candidata del sector de les persones amb discapacitat visual per formar part del nou Consell Rector de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD). Un procés participatiu per escollir a les 10 persones amb discapacitat que formaran part del Consell Rector. Els resultats es coneixeran el proper 21 de juny de 2021

  L’Anaïs va néixer a la ciutat de Barcelona fa quaranta anys. Des dels quatre anys és afiliada a l'ONCE, i des de llavors usuària dels serveis educatius de l'ONCE i dels seus serveis socials.

  Amb 11 anys, va entrar a l'equip de natació de l'ONCE Catalunya i, posteriorment, a l'equip nacional, on va participar  en els Jocs Paralímpics d'Atlanta, Sydney i Atenes.

  És llicenciada en Psicologia per la Universitat Ramon Llull. Gairebé tota la seva trajectòria laboral ha estat vinculada als serveis socials, a la cultura, a l'esport, a l'accessibilitat i a la prestació de serveis a les persones.

  És mare d'Isona i d'Eudald, i usuària de gos pigall, La Cometa.

  Clica aquí per veure-la i escoltar-la en vídeo.