Albert Flamarich, nou director d'ONCE a Sabadell

 • Boletín: Nº 31 JUNY 2019

  Temática: Protagonistes Albert Flamarich, Enric Botí i david Bernardo, d'esquerra a dreta,

  A  l’agència de l’ONCE de Sabadell (Av. 11 de Setembre, número 38) va tenir lloc dimarts 14 de maig la presa de possessió del seu nou director, Albert Flamarich.

  L’acte va comptar amb la intervenció d’Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial de  l’ONCE a Catalunya. També ens va acompanyar Maria de la Sierra López, vicepresidenta del Consell Territorial; la presidenta del Comitè d'Empresa, Julia Abril i altres membres del comitè i afiliats i afiliades de la ciutat vallesana.

  Albert Flamarich“El nomenament de l’Albert Flamarich és una ferma aposta per la incorporació de persones joves i ben preparades a l’equip de gestió de l’ONCE” ha destacat Enric Botí.

  Albert Flamarich, nascut el 1991, és afiliat a l’ONCE. És Grau en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, menció en psicologia de les organitzacions. Ha estat col·laborador del director de l’agència de Granollers i cap de Recursos Humans  de la Delegació Territorial de l’ONCE Catalunya.

  L’agència administrativa de l’ONCE a Sabadell presta serveis a 530 afiliats i afiliades i compta amb 148 agents venedors dels diferents productes de joc responsable que comercialitza l’Organització.

  Maria de la Sierra, Albert Flamarich, Enric Botí, David Bernardo, Julia Abril i Juan Arjona.