Ofrenes florals de l'ONCE a la Diada de Catalunya

 • Boletín: Nº 57 OCTUBRE 2021

  Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, en representació de la nostra institució,va fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

  En representació de l'ONCE Catalunya, el delegat territorial, Enric Botí, va assistir a l'acte institucional que va organitzar el Parlament de Catalunya per la Diada de l'11 de setembre.

  L'acte institucional de la Diada de Sant Boi, l'11 S, aplegà  una representació de les principals institucions de Catalunya, a la tradicional ofrena floral davant la tomba de Rafael Casanova.

  Jordi Costa, director de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, en nom de la nostra institució, va fer la tradicional ofrena floral a la tomba de Rafael de Casanovas a l’església de San Baldiri.

  L'ofrena de les entitats, partits polítics i sindicats començà al voltant de 10 hores. Just abans va tenir lloc, a la plaça de Mossèn Jaume Oliveras, la hissada de la senyera. El voluntariat local de protecció civil s'encarregà aquest cop de lliurar la bandera catalana a les autoritats.
   

  A Tarragona
  Raquel Saavedra, directora de l’ONCE a Tarragona, va fer l’ofrena floral al monument del Conseller en Cap (1713-1714) Rafael Casanova, al passeig marítim Rafael Casanova, com altres entitats econòmiques i sindicals, partits polítics, entitats culturals i esportives. L’acte va comptar amb l’acompanyament musical Banda Unió Musical de Tarragona i el Cor Gregal.