Nens cecs se senten jugadors del Barça per un dia

 • Boletín: Nº 20 JUNY 2018

  Un grup de 110 nens cecs i amb discapacitat visual van fer dissabte 12 de maig una visita molt especial.

  Un grup de 110 nens cecs i amb discapacitat visual van fer dissabte 12 de maig una visita molt especial. Van ser els protagonistes d’un tour pel Camp Nou, el túnel de vestidors i la banqueta. D’aquesta manera van gaudir de l’experiència de sentir-se jugadors del Futbol Club Barcelona: van baixar pel túnel amb la música i l’himne del Barça i van seure a la banqueta que ocupen habitualment els esportistes professionals i l’staff tècnic

  També van trepitjar la gespa del Camp Nou com si estiguessin a punt de jugar un partit. Va ser una experiència única.

  Al Museu, havia preparats diferents trofeus aconseguits pel FC Barcelona i material  divers de manera que els nens van poder esbrinar amb el tacte de quins productes es tractaven: una pilota antiga i una nova, copes, una samarreta antiga i una nova, una bota antiga i una nova, entre d’altres.

  Al Museu, havia preparats diferents trofeus aconseguits pel FC Barcelona i material de manera que els nens van poder esbrinar amb el tacte de quins productes es tractaven: una pilota antiga i una nova, copes, una samarreta antiga i una nova, una bota antiga i una nova, entre d’altres.

  L’acte va comptar amb la participació de Manel Eiximeno, president de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) i director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona. I de Tono Tombas, patró de la Fundació Barça. 

  Declaracions de Tono Tombas, patró de la Fundació Barça:

  “L’objectiu d’aquesta trobada és oferir una experiència única a aquests nens i nenes, així com transmetre’ls els valors de la Fundació i del Barça”.

  Declaracions de Manel Eiximeno Moreso, president de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) i director del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona

  “Molts d’aquests nens porten els colors del Barça dins del seu cor i aquesta trobada els fa molta il•lusió. El Barça és un referent a nivell mundial i també, evidentment, per a les persones amb ceguesa. El Barça transmet els valors positius de l’esport, que són els que des de l’ONCE volem transmetre a tots aquests nens”.
   

  Aquí podeu escoltar les declaracions i veure el reportatge de la web del Barça.