Un veí de Malgrat de Mar guanya 60.000 euros a l’instant amb el rasca Monopoly de l’ONCE

 • Boletín: Nº 19 MAIG 2018

  Temática: Joc

  L’ONCE va repartir 60.000 euros a Malgrat de Mar, amb un premi de 1ª categoria del seu rasca anomenat Monopoly. Víctor Gómez Rodríguez, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Malgrat de Mar, des del quiosc ubicat a la Plaza Pedro III, on va vendre la butlleta premiada amb 60.000 euros.
  Malgrat de Mar pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Blanes, que  presta serveis personalitzats a 185 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 109 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  El joc
  Monopoly (Monopoly electrònic) és el joc que per només 2 € pots guanyar fins a 60.000 € a l'instant, com ha estat el cas d’aquest veí de Malgrat de Mar.
  Per jugar has de triar la teva fitxa favorita, llençar els daus i començar a recórrer el tauler adquirint propietats, estacions o companyies per guanyar premis a l'instant. A més, si la teva fitxa es deté en qualsevol de les quatre caselles de les cantonades o a les caselles de "Sort", podràs jugar a diversos mini jocs per aconseguir premis instantanis, avançar caselles extra i llançaments extres.

  Enguany, l’ONCE ja ha repartit més d’11 milions d’euros en premis a Catalunya.

  Els cupons i els productes de joc de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col•lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.