Un segon sorteig, els dimarts, i un pot màxim de 120 milions, novetats de l’Eurojackpot de l’ONCE

 • Boletín: Nº 63 ABRIL 2022

  Temática: Joc Logo de l'Eurojackpot de l'ONCE

  L'Eurojackpot de l'ONCE ja té un segon sorteig, cada dimarts, a part del de divendres, i eleva el seu pot fins als 120 milions d'euros,  amb un mínim garantit de 10.000.000 d'euros. Aquestes novetats, que s'apliquen  des del passat 29 de març, coincideixen amb el desè aniversari d'aquest joc que l'ONCE comercialitza amb 17 països més de l'espai econòmic europeu. Es manté  el preu de dos euros per aposta. 

  "Es tracta d’una millora de producte que respon a una demanda dels nostres clients i que ens permetrà incrementar les vendes per ampliar la nostra tasca social", explica Àngel Ávila, sotsdelegat territorial de l'ONCE Catalunya.

  Eurojackpot és un mega sorteig europeu que es comercialitza simultàniament a Espanya i a 17 països més: Alemanya, Suècia, Països Baixos, Itàlia, Finlàndia, Croàcia, Eslovènia, Noruega, Lituània, Letònia, Dinamarca, Islàndia, Estònia, Hongria, Eslovàquia, República Txeca i Polònia.

  El joc consisteix a encertar 5 números de 50 números possibles, continguts a la matriu principal de la butlleta, i dos sols d'entre 12 sols. Una altra novetat d'Eurojackpot és que s'incrementa el nombre de sorteigs consecutius en què es pot participar, passant de cinc a deu.

  Totes les loteries de l'ONCE formen una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l'Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat. L'ONCE es preocupa de garantir la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels seus productes fins a la seva comercialització.

  Eurojackpot, com la resta de loteries responsables de l'ONCE, es pot adquirir als 19.000 venedors i venedores de l'Organització, 2.500 d’ells a Catalunya, a través de www.juegosonce.es  i en establiments autoritzats.