Un cupó pel Dia de l’Orgull LGTBI

 • Boletín: Nº 21 JULIOL 2018

  Temática: Joc Cupó del Dia de l'Orgull del 8 de juliol de 2018.

  El Cupó de l'ONCE de diumenge 8 de juliol es dedica al Dia de l'Orgull LGTBI, que es commemora cada 28 de juny i que enguany es reivindicà als carrers de Barcelona amb el ‘Pride’, que es va celebrar el darrer cap de setmana de juny.

  Cinc milions i mig de cupons del ‘Sueldazo’ de Cap de Setmana van difondre  aquesta celebració. Aquesta és la segona vegada que l'ONCE dedica el seu cupó a l'Orgull, tal com va fer el 2017 quan Madrid va celebrar al World Pride.

  El cupó està il·lustrat amb la bandera de l’arc de Sant Martí i amb la frase 'Orgull i Igualtat'. Així l'ONCE reforça encara més el compromís amb les persones LGTBI, i se suma a les reivindicacions per aconseguir la seva igualtat legal i real, així com enforteix el seu suport a la despatologització de la transsexualitat i el dret a l'autodeterminació de gènere, reivindicacions principals de la manifestació d’enguany.

  Amb aquesta iniciativa, l'Organització s'uneix a una celebració que tracta d'aconseguir una societat multicultural i diversa, a la qual totes les persones tenen cabuda amb independència de la seva orientació sexual i la seva identitat o expressió de gènere.