Primers premis de la tornada de la il·lusió

 • Boletín: Nº 43 JULIOL 2020

  Temática: Joc Cupó del 15 de juny 'Tornem els iguals'

  L’ONCE va repartir 35.000 euros a Caldes de Montbui, al sorteig del cupó diari de dilluns 15 de juny, el primer dia que els 2.500 venedors i venedores de l’ONCE a Catalunya tornaven a vendre cupons, amb màxima il·lusió i seguretat,  després dels tres mesos de confinament.

  Ana Fernández,  agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Caldes de Montbui des del quiosc ubicat a l’avinguda de Pi i Margall, 85.  Ana, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb 35.000 euros. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

  Curiosament, el primer número agraciat amb el ‘Cupó Diari’, després d’un confinament que va suspendre durant tres mesos els sortejos, acabà en 11, la mateixa terminació que dona nom a l’Organització i que també va sortir al primer sorteig de la seva història, el 8 de maig de 1939. 

  Caldes de Montbui pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Granollers, que presta serveis personalitzats a 470 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 155 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  'Sueldazo' de Cap de Setmana

  L’ONCE va donar també 240.000 euros a El Prat de Llobregat al sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana, de dissabte 20 de juny. Susana Moreno, agent venedora  amb el punt de venda al quiosc de l’avinguda Montserrat, 37, cantonada amb carretera de La Marina a El Prat de Llobregat. Susana va vendre un cupó electrònic per TPV premiat amb un sou de 2.000 euros al mes durant 10 anys, en total, 240.000 euros. L’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat presta serveis a 405 afiliats i compta amb 135 agents venedors del productes de joc de l’Organització.

  El 'Cuponazo' de divendres 26 de juny va deixar dos premis de 25.000 euros a Viladecans i Igualada i un altre de 40.000 euros a Mataró.

  Enguany, l’ONCE ja ha repartit 21 milions i mig d’euros en premis a Catalunya.