Montesquiu protagonista de 5,5 milions de cupons

 • Boletín: Nº 11 AGOST 2017

  Temática: Joc El Cupó de l’ONCE va ser presentat dimecres 12 de juliol a l’Ajuntament de Montesquiu. L’acte ha comptat amb la presència d’Elisabet Ferreres, alcaldessa de l'Ajuntament de Montesquiu; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya i Salvador Castañer, director de l’agència de l’ONCE a Vic.

  Montesquiu protagonitza el cupó de l’ONCE de dimarts 18 de juliol, que pertany a la sèrie ‘Mi pueblo’, dedicada a localitats amb noms singulars. Cinc milions i mig de cupons difondran aquesta localitat catalana.

  El Cupó de l’ONCE va ser presentat  dimecres 12 de juliol a l’Ajuntament de Montesquiu. L’acte ha comptat amb la presència d’Elisabet Ferreres, alcaldessa de l'Ajuntament de Montesquiu; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya i Salvador Castañer, director de l’agència de l’ONCE a Vic.

  Imatge del cupó dedicat a Montesquiu.

  Montesquiu és un municipi de la comarca d’Osona. El relleu de la zona marca la transició entre la Plana de Vic i la muntanya pirinenca. El poble homònim de Montesquiu és la capital del municipi. Entre els monuments més destacats es troben el Castell de Montesquiu, el Pont de les Codines (Pont d'estil romànic), la Font d'en Nando, la Font del Roure i Camí vora Ter, sender de gran recorregut, de 61 km, que passa per Montesquiu i que ens acosta tant al patrimoni de flora i fauna com a l’industrial i cultural.