L'ONCE se suma a la DGT amb la campanya 'Millor més a poc a poc' contra els accidents de trànsit

 • Boletín: Nº 37 GENER 2020

  Temática: Joc 'No li deixis conduir' va ser la frase del cupó de dimarts, 17 de desembre, en el qual es veia un conductor en condicions poc idònies, i que una altra persona li impedeix agafar el vehicle, una pràctica que s'ha d'estendre en situacions d'alcoholèmia i/o altres consums i que perjudiquen la conducció.

  L'ONCE va dedicar quatre dels seus cupons a la campanya 'Millor més a poc a poc', de la Direcció General de Trànsit (DGT), en els sortejos dels dies 16, 17, 18 i 19 de desembre. Un total de 22 milions de cupons van recordar als conductors que la pressa no és bona.

  Va ser una nova sèrie -continuació de l'emesa al juliol-, amb consells de comportaments correctes i segurs sota els lemes: "Utilitza els intermitents"; "No li deixis conduir"; "Mantingues la distància de seguretat" i "Utilitza els retrovisors”.

  El cupó del dia 16, que va iniciar la sèrie, incloïa el lema 'Fes servir els intermitents', per conscienciar als que condueixen qualsevol vehicle que amb els seus senyals lluminosos es poden evitar molts accidents.

  'No li deixis conduir' va ser la frase del cupó de dimarts, 17 de desembre, en el qual es veia un conductor en condicions poc idònies, i que una altra persona li impedeix agafar el vehicle, una pràctica que s'ha d'estendre en situacions d'alcoholèmia i/o altres consums i que perjudiquen la conducció.

  El cupó de dimecres 18, amb la frase 'Mantingues la distància de seguretat', pretenia evitar els accidents per no deixar espai suficient entre vehicles, a l'igual que no atabalar als conductors pegant-se a ells.

  Finalment, el cupó de dijous, 19 de desembre, incloïa el lema 'Utilitza els retrovisors', per conscienciar que mirar per ells evita molts problemes, al descobrir el que pot passar a la teva esquena i anticipar possibles actuacions.