L’ONCE homenatja els 50 anys de l’Hospital Universitari de Bellvitge amb 5 milions de cupons

 • Boletín: Nº. 70 DESEMBRE 2022

  Temática: Joc Rosa Díaz, directora de l’agència de l’ONCE a L’Hospitalet de Llobregat, va lliurar a la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà dissabte 19 de novembre al cinquantè aniversari de l’Hospital.

  Rosa Díaz, directora de l’agència de l’ONCE a L’Hospitalet de Llobregat, va lliurar a la Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà dissabte 19 de novembre al cinquantè aniversari de l’Hospital.

   I va afegir que “després d’aquests últims anys tan complicats, a causa de la pandèmia de la COVID-19, ens fa especial il·lusió dedicar el nostre cupó a un centre sanitari i a un gran equip humà i de professionals que estan sempre al peu del canó”.

  Inaugurat l’any 1972, l’Hospital de Bellvitge, un hospital públic, universitari, investigador i innovador que va néixer per a contribuir a la millora de la cobertura assistencial de l’època, celebra enguany els seus primers 50 anys d’història. Amb 5.200 professionals experts i compromesos, és l’hospital de proximitat dels ciutadans de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat. Al llarg de mig segle, l’Hospital Universitari de Bellvitge s’ha convertit en el centre de referència de màxima complexitat per a 2 milions de persones, ja que és el centre sanitari català que més cirurgia complexa realitza, especialment oncològiques.

  L’Hospital Universitari de Bellvitge, el qual pertany a l’Institut Català de la Salut (ICS), forma part del Clúster Biomèdic de Bellvitge, un projecte de futur que integra diferents institucions de l’Àrea Territorial Metropolitana Sud i que aportarà un gran pas endavant en salut digital, medicina personalitzada i treball amb dades.