L’ONCE dedica un cupó a la Fira Alimentaria

 • Boletín: Nº 18 ABRIL 2018

  Temática: Joc Imatge del cupó dedicat a Alimentaria.

  L’ONCE dedica el seu cupó del diumenge 15 d’abril a Alimentaria 2018, la Fira d’alimentació, begudes i gastronomia líder a l’arc mediterrani i un referent internacional del sector, que es celebra al Recinte Gran Via de Barcelona del 16 al 19 d’abril. Cinc milions i mig de cupons tenen la imatge d’aquest Saló Internacional d’Alimentació, Begudes & Food Service.

  Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar el cupó commemoratiu a J. Antoni Valls, director general d’ Alimentaria, en el transcurs de l’acte de presentació de les Activitats Gastronòmiques d’Alimentaria i Hostelco 2018, que ha va tenir lloc el dimecres 21 de març al Mercat de Santa Caterina, i al qual també van participar Josep Lluís Bonet; president d’ Alimentaria; Rafael Olmos, president d’Hostelco; així com reconeguts  chefs i experts gastronòmics.

  Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya va lliurar el cupó commemoratiu a J. Antoni Valls, director general d’ Alimentària, en el transcurs de l’acte de presentació de les Activitats Gastronòmiques d’Alimentaria i Hostelco 2018, que ha va tenir lloc el dimecres 21 de març al Mercat de Santa Caterina, i al qual també van participar Josep Lluís Bonet; president d’ Alimentària; Rafael Olmos, president d’Hostelco.

  El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.