L'ONCE dedica un cupó al Moviment Coronavirus Makers per la seva lluita contra la pandèmia

 • Boletín: Nº 44 AGOST 2020

  Temática: Joc Alberto Durán , al centre de la imatge, entrega lámines emmarcades amb el cupó als responsables del Moviment Coronavirus Makers.

  El Moviment Coronavirus Makers,  protagonista del cupó de l’ONCE del dissabte, 8 d’agost. Cinc milions i mig de cupons difonen la tasca  desenvolupada pels seus membres en la lluita contra la Covid-19.

  Alberto Durán, vicepresident executiu de Fundació ONCE, va lliurar a Iñaki Martín, responsable de Logística CAM COVID-19, i a Alfredo Sánchez, una làmina emmarcada d’aquest cupó.

  El grup Social ONCE, coordinat per Fundació ONCE, va posar a disposició del  Moviment Coronavirus Makers un total de nou impressores 3D. A més, al llarg de l'Estat d'Alarma, també hi va haver treballadors que a nivell individual van posar a la seva disposició les impressores personals.

  l Moviment Coronavirus Makers protagonista del cupó de l’ONCE del dissabte 8 d’agost.

  Què s'ha fet? En primer lloc, imprimir elements sanitaris: s'han imprès pantalles protectores i salva orelles. En segon lloc, per part de Grup Social ONCE, s'ha facilitat a Coronavirus Makers d'impressores 3D perquè altres impressores poguessin funcionar i que continués la producció.

  Finalment, voluntaris de Fundació ONCE han participat a la part de logística de Coronavirus Makers, recollint material produït i portant-lo a les zones de muntatge, així com col·laborant en la seva distribució.

  Coronavirus Makers és una iniciativa ciutadana altruista. El seu objectiu és ajudar els professionals de sectors sanitaris o d’altres proporcionant, amb tecnologia gratuïta i oberta, material d'impressió 3D fabricat a casa seva o a empreses.