L’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta, de Girona, a la sèrie ‘Tu ets important’

 • Boletín: Nº 56 AGOST 2021

  Temática: Joc D'esquerra a dreta, Isidre Soria, venedor de l'ONCE amb quiosc a la porta del Trueta; Fran Rodríguez, director de l'agència de l'ONCE a Girona; la doctora Gloria Padura, directora de l’Hospital Josep Trueta i Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya.

  Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Fran Rodríguez, director de l’agència de l’ONCE a Girona, van lliurar a la doctora Gloria Padura, directora de l’Hospital Josep Trueta, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà, el dijous 15 de juliol, a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta. També va assistir el venedor de l’ONCE Isidre Soria.

  Aquest cupó pertany a la sèrie ‘Tu ets important’, que l’ONCE dedica als hospitals de referencia de les 50 províncies i les dues ciutats autònomes. 5,5 milions de cupons van difondre per tot l’Estat la imatge d’aquest centre hospitalari que és el de referència de la regió sanitària de Girona.

  Imatge del cupó, amb zeros, dedicat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

  La sèrie ‘Tu ets important’, formada per 52 cupons,  té l'objectiu de difondre la tasca que realitzen els grans hospitals públics de l'Estat per a millorar la salut de milions de persones i les magnífiques trajectòries que han quedat de manifest durant la pandèmia provocada per la Covid-19. A Catalunya també ha format part d’aquesta col·lecció l’Hospital Clínic de Barcelona (10/12/20) i posteriorment ho faran l’Hospital Arnau de Vilanova (Lleida) i l’Hospital Joan XXIII (Tarragona).