L’Hospital Clínic, en 5,5 milions de cupons

 • Boletín: Nº 49 GENER 2021

  Temática: Joc El passat 1 de desembre Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Josep Maria Campistol, director general de l’Hospital Clínic Barcelona, un quadre amb el Cupó que l’ONCE dedicà, el passat dijous 10 de desembre, a l’Hospital Clínic, dintre de la sèrie ‘Tu ets important’.

  El passat 1 de desembre Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Josep Maria Campistol, director general de l’Hospital Clínic Barcelona, un quadre amb el Cupó que l’ONCE dedicà, el passat dijous 10 de desembre, a l’Hospital Clínic, dintre de la sèrie ‘Tu ets important’. 5,5 milions de cupons van difondre la imatge d’aquest centre hospitalari per tot l’Estat.

  A Catalunya també formaran part d’aquesta col·lecció l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova (Lleida), l’Hospital Josep Trueta (Girona) i l’Hospital Joan XXIII (Tarragona).

  L’Hospital Clínic de Barcelona és un hospital públic universitari amb una història centenària. Amb una plantilla de 4.500 professionals, és un dels principals centres d’assistència mèdica d’Espanya i el primer en producció científica. Ofereix una assistència de qualitat, una investigació biomèdica del màxim nivell competitiu i una gran dedicació docent per formar professionals. Tot plegat s’emmarca en l’excel·lència d’una gestió equilibrada, amb l’objectiu d’oferir a la societat una medicina humanitzada d’avantguarda. https://www.clinicbarcelona.org/

  Cupó Hospital Clínic, del 10 de desembre.

  La sèrie ‘Tu ets important’, formada per 52 cupons,  té l'objectiu de difondre la tasca que realitzen els grans hospitals públics per a millorar la salut de milions de persones i les magnífiques trajectòries que han quedat de manifest durant la pandèmia provocada per la Covid-19.