L’Eurojackpot reparteix 440.725 euros a Gavà

 • Boletín: Nº 18 ABRIL 2018

  Temática: Joc

  L’ONCE va repartir a Gavà quasi mig milió d’euros al sorteig de l’Eurojackpot del divendres 2 de març.

  Concepción Mulet Clemente, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Gavà des del quiosc ubicat al carrer Diagonal, 6, on va  vendre la butlleta de l’Eurojackpot amb un premi de segona categoria (5 encerts + 1 sol) premiada amb 440.725 euros.
  Gavà pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat, que presta serveis personalitzats a 396 afiliats i compta amb 146 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  Eurojackpot, la lotto d'Europa
  L’Eurojackpot es comercialitza simultàniament a Espanya i a altres 17 països de l'espai econòmic europeu. Consisteix en encertar 5 números de 50 números possibles i dos sols d'entre 10 sols. El sorteig de l’Eurojackpot se celebra tots els divendres a Hèlsinki.

  L'ONCE comercialitza l’Eurojackpot al costat d'Alemanya, Finlàndia, Dinamarca, Eslovènia, Itàlia, Països Baixos, Estònia, Croàcia, Islàndia, Letònia, Lituània, Noruega, Suècia, República Txeca, Hongria, Eslovàquia i Polònia.
  L’Eurojackpot, com la resta de productes de joc de l'ONCE, es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el nombre que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats.