La Gran Festa de la Calçotada, al cupó

 • Boletín: Nº 5 FEBRER 2017

  Temática: Joc El cupó el van presentar Albert Batet, alcalde de Valls; Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç de Valls; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i Sara Gimeno, directora de la direcció de l’ONCE a Tarragona.

  La Gran Festa de la Calçotada de Valls va protagonitzar el cupó de l'ONCE de dissabte 28 de gener. Cinc milions i mig de cupons van portar una imatge d’aquesta celebració i la llegenda “Gran Fiesta de la Calçotada. Último domingo de enero”.

  El Cupó de l’ONCE es va presentar el passat 11 de gener, en un acte celebrat a la Cambra de Comerç de Valls. L’acte va comptar amb la presència d’Albert Batet, alcalde de Valls; Marcel·lí Morera, president de la Cambra de Comerç de Valls; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Enric Botí, president del Consell Territorial i Sara Gimeno, directora de la DAP de l’ONCE a Tarragona.

  El diumenge 29 de gener, Valls, coneguda com la capital del calçot, va acollir la Gran Festa de la Calçotada, una diada festiva, popular i promocional entorn del calçot que impregna els seus carrers i places d’un marcat tipisme i bullícia. La jornada va comptar amb un variat programa d’actes tradicionals i concursos relacionats. Segons diu la tradició ancestral, una bona calçotada, una “calçotada amb àngel”, ha de tenir com a teló de fons, la serralada de Miramar; com a escenari, una masia vallenca, i, com a platea, la ciutat de Valls amb el seu campanar alterós.

  El cupó de l'ONCE ofereix, els caps de setmana, un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. A més, premis de 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, als quatre cupons dels números i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona a la cinquena. 54 premis de 20.000 euros a les cinc xifres del número premiat a la primera extracció. I premis de 400, 200, 30, quatre i dos euros.

  Els cupons de l'ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents que integren la seva xarxa de vendes. A través del Terminal Punt de Venda (TPV), el client pot triar a més el número que més li agradi. També es poden adquirir des de la pàgina web oficial www.juegosonce.es i establiments autoritzats.