La Galera i Porrera, protagonistes del cupó

 • Boletín: Nº 27 FEBRER 2019

  Temática: Joc Cupó dedicat a La Galera.

  Els pobles tarragonins de La Galera i Porrera van protagonitzar el cupons de l’ONCE de dimarts 8 i de dimecres 9 de gener, respectivament , dintre de la sèrie ‘Mi Pueblo’, dedicada a les localitats amb nom singular. Cinc milions i mig de cupons van difondre cadascuna d’aquestes dues localitats per tot l’Estat.

  La Galera és un municipi de la comarca del Montsià. L’edifici més destacat és el de la torre de La Galera. Es va construir en 1340 com a torre de guaita.

  Porrera és un municipi de la comarca del Priorat. Lluís Llach va dedicar un dels seus àlbums a aquesta població en la qual resideix durant llargs períodes.

  Cupó dedicat a Porrera.

  La sèrie de cupons ‘Mi pueblo’ va començar al febrer de 2017 i consta de 91 cupons. Són pobles que tenen en el nom alguna peculiaritat o és molt original. D'aquesta sèrie han format part ja entre altres Cariño (La Corunya), Bienservida (Albacete), Dolores (Alacant), Balanegra (Almeria) o Espejo (Àlaba).

  Al 2018, l’ONCE ja va dedicar dos cupons a localitats de Girona: La Pera (09/01/18) i Ultramort (10/01/18) i al 2017, a dos localitats de Barcelona: Esparraguera (17/07/17) i Montesquiu (18/07/17).