Els reusencs i reusenques, protagonistes del cupó

 • Boletín: Nº 63 ABRIL 2022

  Temática: Joc Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus van lliurar a Carles Pellicer, alcalde de Reus, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà diumenge 6 de març, a Reus. També van assistit Montse Caelles, regidora de Promoció de Ciutat i el venedor d'il·lusions, Manuel Lopera, millor agent venedor de l'ONCE a Reus el 2021.

  L'1 de març,  Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i Arantxa Vallespí, directora de l’agència de l’ONCE a Reus van lliurar a Carles Pellicer, alcalde de Reus, una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà diumenge 6 de març, a Reus. També van assistir Montse Caelles, regidora de Promoció de Ciutat i  el venedor d'il·lusions, Manuel Lopera, millor agent venedor de l'ONCE a Reus el 2021.

  5,5 milions de cupons, il·lustrats amb una fotografia de La Plaça del Mercadal de la periodista i fotògrafa reusenca Laia Solanellas, van difondre la imatge dels reusencs i reusenques. L’Ajuntament de Reus i l’ONCE col·laboren en l’àmbit de la millora de l’atenció a les persones cegues o amb baixa visió  des de fa anys.

  Aquest cupó pertany a la sèrie Gentilicis, amb la que l’ONCE fa un recorregut per alguns dels noms més curiosos del país, en una sèrie als sortejos de diumenge. Amb aquesta sèrie de cupons, l'ONCE pretén donar visibilitat a un bon nombre de localitats en les que els seus habitants es diuen d'una manera curiosa o singular. A Catalunya han format part d’aquesta col·lecció el gentilici de Manresa (Barcelona), Cervera (Lleida) i Olot (Girona).

  Reus és la capital de la comarca del Baix Camp, situat a l'oest del Camp de Tarragona i a uns 10 km de la mar Mediterrània. La seva població és de 104.373 habitants (2019). El municipi engloba una quarta part de la població de l'àrea metropolitana de Tarragona-Reus, que suma més de 450.000 habitants.

  Imatge del cupó dedicat a reusencs i reusenques, el 6 de març.