Els cupons de Les Festes de Gràcia, la Sra. De la Cinta (Tortosa) i els 25 anys de BCN’92, a l’agost

 • Boletín: Nº 11 AGOST 2017

  Temática: Joc Les Festes de Gràcia de Barcelona, un gran esdeveniment de tradició popular, enguany celebren el seu bicentenari. El cupó es presentarà el 4 d’agost i a partir d’aquell dia ja s’avançarà la venda a la Ciutat Comtal. El cupó serà el del 20 d’agost.

  Durant aquest mes d’agost  es posaran a la venda els cupons de:

  Festes de Gràcia de Barcelona

  Les Festes de Gràcia de Barcelona, un gran esdeveniment de tradició popular, enguany celebren el seu bicentenari. El cupó es presentarà el 4 d’agost i a partir d’aquell dia ja s’avançarà la venda a la Ciutat Comtal. El cupó serà el del 20 d’agost.

  Arxiconfraria  de la Verge de la Cinta
  El cupó dedicat a la Reial Arxiconfraria de la Verge de la Cinta de Tortosa, que es presentarà el 23 d’agost, estarà a la venda a partir de la tercera setmana als punts de venda de les terres tortosines.  Aquest any jubilar 2017 es commemora el quart centenari de la Nostra Sra. de la Cinta. El cupó és el del 4 de setembre.

  25 anys del Jocs Olímpics i Paralímpics

  El 13 de setembre de 2017, el cupó es dedicarà als 25 anys del Jocs Olímpics i Paralímpics de Barcelona’92. S’avançarà la seva venda a Catalunya a partir del 30 d’agost. Aquell dia penjarem una rèplica del cupó a la façana principal de l’Edifici ONCE Catalunya (C/Sepúlveda, 1). Dimecres 6 de setembre farem un acte d’homenatge a aquesta efemèride, un acte de germanor del moviment olímpic i paralímpic, de llavors i d’ara. Serà molt emotiu i amb sorpreses que aviat podràs conèixer.

  Tal vegada podries escoltar, uns dies abans, a  la ràdio aquest anunci:

  “Hola, sóc la Laia, la noia cega que veu conèixer al Nadal.
  No us ho havia dit fins ara. Era un secret Olímpic...  La meva mare va ser campiona a Barcelona 92.
  Ho va fer corrent en una cadira de rodes. No recordo com va quedar, però el més important és la capacitat, l’esforç i la superació que va demostrar a tothom.
  El cupó de l’ONCE commemora el 13 de setembre els Jocs Olímpics i Paralímpics
  de Barcelona 92.
  Corre a buscar-lo al teu venedor o venedora habitual!
  Amb el cupó, guanyem TOTS!