El ‘Super Once’ reparteix 100.000 euros a Palamós

 • Boletín: Nº 16 FEBRER 2018

  Temática: Joc

  L'ONCE va repartir 100.000 euros a Palamós amb dues butlletes del ‘Super ONCE’, dijous 18 de gener. Eduardo Lupiañez Collado, agent venedor dels jocs responsable de l'Organització, és qui va portar la sort a Palamós, des del punt de venda al c/ Major,1. Eduardo va vendre, al mateix client, dues butlletes premiades amb 50.000 euros cadascuna d’elles.

  Palamós pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 346 afiliats i compta amb 146 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  I també toca a Tordera

  L'ONCE va repartir 6.000 euros a Tordera amb dues butlletes del ‘Super ONCE’, de diumenge 28 de gener (www.juegosonce.es).

  Els agents venedors dels jocs responsables de l'Organització que van portar la sort a Tordera van ser Joaquin Escolano, des del quiosc ubicat a la Plaça de l'Església, 7 i Dolores González, des del punt de venda a l’avinguda  Montseny, 12. Cadascun d’ells va vendre una butlleta premiada amb 3.000 euros.           

  Tordera pertany administrativament a l'agència de l'ONCE a Blanes, que presta serveis personalitzats a 182 afiliats i compta amb 109 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  Enguany, l’ONCE ja ha repartit més d’un milió i mig d’euros en premis a Catalunya.

  El ‘Super Once’ és un producte de la modalitat de joc actiu format per una matriu de 80 números, numerats de l'1 al 80. Consisteix a triar entre 5 i 11 números de la matriu. Un sorteig dóna una combinació guanyadora formada per 20 números. Existeixen 7 tipus d'apostes en funció de la quantitat de nombres triats: 11, 10, 9, 8, 7, 6 o 5. Amb aquests elements es pot optar als premis que corresponguin, en funció del tipus d'aposta, l'import en euros apostat i el nombre d'encerts obtinguts.