El Sorteig Extra de l’ONCE del Dia de la Mare toca íntegrament a Santa Margarida i els Monjos: els 100 cupons, gairebé 21 milions d'euros

 • Boletín: Nº 53 MAIG 2021

  Temática: Joc Sergi Goral, venedor de l'ONCE que va repartir quasi 21 milions d'euros de l'Extra del Dia de la Mare, al seu punt de venda de l'Av.Catalunya, 61 de Santa Margarida i els Monjos.

  La sort  del Sorteig Extraordinari de l'ONCE del Dia de la Mare, celebrat la nit del diumenge 2 de maig (www.juegosonce.es), va tocar íntegrament a Santa Margarida i els Monjos, on es van repartir gairebé 21 milions d’euros: la ‘Grossa’ de 17 milions d’euros i 99 cupons més, premiats amb 40.000 euros cadascú. És la primera vegada que el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare toca completament a Catalunya.

  Sergi Coral Acosta, de 41 anys, venedor de l’ONCE, és qui va portar la fortuna a Santa Margarida i els Monjos. Sergi ven els productes de joc responsable de l’Organització des del seu punt de venda a l’Avinguda Catalunya, 61.

  “Ho he donat tot, tot. Estic contentíssim per haver donat tanta felicitat a tanta gent”, comentà Sergi, persona amb discapacitat com tots els agents venedors de l’ONCE, només conèixer la notícia. “M’està trucant tothom. És, naturalment, el premi més gran que he repartit en els tres anys i mig que porto com a venedor. Ja m’haguès agradat quedar-me alguna butlleta, però la meva feina és repartir il·lusions i estic súperfeliç d’haver-les donat en un dia tan especial per les mares i les famílies”, afegí Sergi.

  Sergi creu que la gran majoria dels cupons premiats els va vendre a la Benzinera Els Pins, al Bar Restaurant ‘El Pinxito’ i al Mercat de Santa Margarida i els Monjos.La població de Margarida i els Monjos pertany administrativament de I l’agència de l’ONCE a Vilanova i la Geltrú, que  presta serveis personalitzats a 253 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 90 agents venedors dels productes de l’Organització.

  El Sorteig Extraordinari de l'ONCE del Dia de la Mare va posar en joc un premi major de 17 milions d'euros (cinc xifres i sèrie). Els 99 cupons del mateix número en els quals només coincideixin les cinc xifres, tenen un premi de 40.000 euros. A més, premis de 1.500, 100, 10 o 5 euros per a aquells cupons que les seves quatre, tres, dos o última xifres coincideixin amb les del número extret.