El primer Fòrum Anual de Philea, al cupó

 • Boletín: Nº65 JUNY 2022

  Temática: Joc David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya i Ángel Ávila, subdelegat territorial de l'ONCE a Catalunya, van lliurar al president de Philea, Ángel Font, i el seu director general Delphine Moralis, una imatge emmarcada del cupó. També van participar a l'acte Javier Nadal, president de l'Associació Espanyola de Fundacions i Lourdes Márquez, responsable del Departament d'Aliances, Relacions Socials i Internacionals de Fundació ONCE.

  Diumenge 29 de maig de 2022 va tenir lloc la presentació  del cupó que l'ONCE dedicà al primer Fòrum Anual de Philea, reconeixent així el gran valor del sector fundacional i de la filantropia a Europa. 5,5 milions de cupons van donar visibilitat a aquest esdeveniment.

  David Bernardo, president del Consell Territorial de l'ONCE a Catalunya i Àngel Ávila, subdelegat territorial de l'ONCE a Catalunya, van lliurar al president de Philea, Àngel Font, i el seu director general Delphine Moralis, una imatge emmarcada del cupó. També van participar a l'acte Javier Nadal, president de l'Associació Espanyola de Fundacions i Lourdes Márquez, responsable del Departament d'Aliances, Relacions Socials i Internacionals de Fundació ONCE.

  Philea (Philanthropy Europe Association) és l'organització resultant de la recent fusió de les associacions European Foundation Centre (EFC) i Donors and Foundations Networks in Europe (Dafne), una nova plataforma europea que aglutinarà més de 10.000 fundacions l'objectiu de les quals és treballar pel bé comú a Europa i a tot el món.

  Els dies  30 i 31 de maig i 1 de juny, es va celebrar a Barcelona el I Fòrum Anual de Philea, sota el títol "Philanthropy United. The time is now", amb l'assistència de 700 representants de tot Europa. El programa del Fòrum s'organitzà al voltant de tres eixos: El Planeta i la Salut; la Diversitat, i la Cultura i la creativitat; com a catalitzadores del canvi. Al voltant d'aquests eixos s'articulà un programa amb desenes de conferències, taules rodones i visites, sobre tot dels joves, ja que el 2022 marca l'Any Europeu de la Joventut.

  Imatge del cupó del 29 de maig dedicat al I Fòrum de Philea.