El primer amor té premi amb 'Mi Dia' de l'ONCE

 • Boletín: Nº 46 OCTUBRE 2020

  Temática: Joc 'Mi Dia' , la nova loteria de l'ONCE. Les teves dates especials tenen premi!

  El primer petó. El naixement dels teus fills. L’aniversari de noces. El dia en què es van casar els teus pares o vas conèixer algú extraordinari. Un viatge fantàstic. L’inici de les vacances. Un episodi històric. Quan el teu equip va guanyar un campionat o va fer un partit memorable. Un esdeveniment que et va canviar la vida…Per a tu, pels teus amics, per a la família, per aquella persona que guarda amb molt afecte aquest record. Tots i totes tenim dies amb un senyal inoblidable al calendari!

  ‘Mi Dia’ és la nova loteria de l'ONCE en la qual les dates especials per a una persona (aniversari, esdeveniments destacats, una fita històrica, un campionat esportiu...) poden donar-li molts premis, per només un euro. Se sortejarà tots els dijous, des de l'1 d'octubre.

  ‘Mi Dia’ és l'única loteria en la qual es pot jugar amb aquesta data tan assenyalada per tu i pels teus. Només cal triar una data (dia, mes i any). En el tiquet, el dia seleccionat apareixerà imprès amb dos dígits, el mes amb les tres primeres lletres, i l'any amb quatre dígits.

  En cada sorteig es podrà participar en un període de dates que comprèn des de la de l'últim sorteig fins a 100 anys enrere.

  Els premis de ‘Mi Dia’ estan repartits entre vuit categories que premien tant a la data completa com el dia, o el mes o l'any, així com al Número de la Sort (assignat aleatòriament entre l'1 i l'11). Si la data triada i cap dels elements que la componen resulten premiats però el Número de la Sort coincideix amb el número guanyador, hi haurà una segona oportunitat per a participar en ‘Mi Dia’ o en un altre producte de l'ONCE, o bé canviar-lo per 1 euro. 

  El sorteig de ‘Mi Dia’ se celebra cada dijous i es pot veure en directe al Facebook de JuegosONCE i a www.juegosonce.es.

  Demana-li al teu venedor o venedora de l’ONCE!

  Si hi jugues tu, hi juguem tots!