El poble de Sort busca fortuna al cupó

  • Boletín: Nº 21 JULIOL 2018

    Temática: Joc L’ONCE dedicà el seu cupó del dimecres 13 de juny a la població de Sort, dintre de la sèrie ‘Mi Pueblo’, dedicada a localitats amb nom singular.

    L’ONCE dedicà el seu cupó del dimecres 13 de juny a la població de Sort, dintre de la sèrie ‘Mi Pueblo’, dedicada a localitats amb nom singular. Cinc milions i mig de cupons van difondre aquesta localitat lleidatana per tot  l’Estat.
    Per a la imatge del cupó de Sort es va seleccionar  l’activitat lúdica i esportiva al riu La Noguera Pallaresa, que des de 1964 acull competicions d’aigües braves contribuint a que Sort sigui mundialment reconegut com a centre de turisme actiu i de muntanya. Al 2019 acollirà el Campionat del món d’estil lliure www.sortkayak.cat

    La sèrie de cupons ‘Mi pueblo’ va començar el 6 de febrer de 2017. Consta de 91 cupons amb localitats que tenen un nom molt original. D'aquesta sèrie han format part ja, entre d’altres, Cariño (La Corunya), Bienservida (Albacete), Dolores (Alacant), Balanegra (Almeria), o Espejo (Àlaba). A Catalunya, van ser motius de cupons d’aquesta sèrie Esparraguera (17/07/17) i Montesquiu (18/07(17), a Barcelona; La Pera (09/01/18) i Ultramort (10/01/18) a Girona i el 13 de juny de 2018 es va dedicar a Sort (Lleida). El dia d' abans va ser el torn d’una altra localitat lleidatana singular: Ponts.