El nou ‘Cuponazo’ toca per primera vegada a Catalunya: un gran premi de 6 milions d’euros i altres 42 cupons de 40.000 a Argentona i Mataró

 • Boletín: Nº. 70 DESEMBRE 2022

  Temática: Joc Alfonso Rodríguez, el venedor que va donar el 'Cuponazo' amb el quiosc de l'ONCE d'Argentona on va repartir la sort.

  El nou ‘Cuponazo’ de l’ONCE, que es va renovar fa només uns mesos, va tocar per primera vegada a Catalunya, on va deixar divendres 28 d’octubre un premi gran de 6 milions d’euros i altres 42 premis de 40.000 euros cadascú entre Argentona i Mataró. A més a més, van tocar 5 cupons de 40.000 a Barcelona. En total, es van repartir a Catalunya, 7.880.000 euros (www.juegosonce.es)

  Alfonso Rodríguez, agent venedor de la loteria social, responsable i segura de  l’Organització, és qui va portar la sort al Maresme,  des del seu quiosc ubicat a al carrer Puig i Cadafalch amb la Plaça Nova, d’Argentona. I a la xarxa de clients fixos que té a Mataró, que ells anomena la Penya de La Riera i que està integrada per una pastisseria, una perfumeria, un sabater artesà, un sastre..., entre d’altres. Són bona part dels seus clients fixos. 

  “M’ha fet un pessic el cor. Estic super feliç que els hagi tocat amb ells i elles. S’ho mereixen. M’han acompanyat des de fa molts i molts anys, sempre al meu costat, i el de l’ONCE, en els bons moments i , especialment, en el dolents”, va exclamar entusiasmat Alfonso, que porta 29 anys com a venedors de cupons. “El premi està molt repartit, segur, i això em fa sentir encara més content. Bé, contentíssim", va afegir. 

  Argentona pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Mataró, que presta serveis personalitzats a 403 afiliats i afiliades i compta amb 111 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  El ‘Cuponazo’ també va deixar premis de 40.000 a euros a Astúries, Màlaga, Albacete, Ávila, Ronda i 80.000 a Tenerife.

  El nou ‘Cuponazo’
  El nou ‘Cuponazo’ de l'ONCE ofereix tots els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i sèrie de 6 milions d'euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de “pels costats pots ser guanyador”, premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre últimes xifres; 50 euros a les tres primeres i a les tres últimes xifres; 6 euros a les dues primeres xifres i dues últimes; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a l'última xifra (segon reintegrament).