El ‘Cuponazo’ reparteix aquí prop d’un milió €

 • Boletín: Nº 58 NOVEMBRE 2021

  Temática: Joc Imatge del 'Cuponazo' de l'1 d'octubre.

  L’ONCE va repartir 850.000 euros a Catalunya, al sorteig del ‘Cuponazo’ de divendres 1 d’octubre. A la província de Tarragona Olga Navarro, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització, va portar la sort a Segur de Calafell des del punt de venda ubicat al carrer Baixador, núm. 100, al Mercat setmanal de divendres. I el venedor d’il·lusions Salvador Torres ho va fer a Salou des del punt de venda ubicat a la Plaça Europa, núm. 1.

  Segur de Calafell pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que  presta serveis personalitzats a 785 afiliats i afiliades i compta amb 168 agents venedors dels productes de joc de l’Organització. Salou pertany a l’agència de l’ONCE a Reus, amb 441 afiliats i afiliades i 72 agents venedors i venedores.

  A Premià de Mar, Juana María Risquez va repartir fortuna des del quiosc ubicat al carrer Gran Via, núm.13. L’agència de l’ONCE a Mataró dona serveis a 378 afiliats i afiliades i té 106 sentinelles de la il·lusió.

  Olga Salvador i Juana María, tots tres persones amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, van repartir cadascú d’ells 250.000 euros amb 10 cupons premiats.

  I a Cornellà de Llobregat, els premis van arribar de la mà d’Adela Campos des del quiosc ubicat al passeig dels Ferrocarrils de la Generalitat, núm. 76. Va vendre quatre cupons també premiats 25.000 euros cadascú d’ells.

  Enguany, l’ONCE ja ha repartit més de 40 milions d’euros en premis a Catalunya.