El ‘Cuponazo’ de l'ONCE celebra el Black Friday

  • Boletín: Nº 48 DESEMBRE 2020

    Temática: Joc El ‘Cuponazo’ de l'ONCE de divendres, 27 de novembre, va estar dedicat al Black Friday. I, per als que ho van  comprar, hi va haver centenars de targetes regal per valor de 50 euros d'Amazon.

    El ‘Cuponazo’ de l'ONCE de divendres, 27 de novembre, va estar dedicat al Black Friday. I, per als que ho van comprar, hi va haver centenars de targetes regal per valor de 50 euros d'Amazon perquè poguessin donar-se una petita alegria.

    Aquesta promoció va tenir lloc entre el 16 i el 27 de novembre i es va realitzar al web www.CuponEspecial.es. Podien participar totes les persones majors de 18 anys que haguessin adquirit un ‘Cuponazo’ simple o ‘Cuponazo’ XXL del Black Friday, amb data de sorteig del 27 de novembre de 2020, ja fos en format electrònic, preimprès o adquirit a través de www.juegosonce.es. Els treballadors de l'ONCE estaven exclosos de premis.

    Cada cupó permetia participar una vegada. Per a això, el client havia d'introduir les seves dades personals i els corresponents a la butlleta adquirida (número, sèrie i codi de barres). Després del procés de registre, l'usuari rebia una notificació instantània confirmant si havia resultat premiat o no.