El cupó més 'endimoniat' de Badalona

 • Boletín: Nº 31 JUNY 2019

  Temática: Joc L’ONCE presentà el cupó dedicat a la Cremada del Dimoni de Badalona amb l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor; el delegat territorial de l’ONCE Catalunya, Enric Botí; el president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya, David Bernardo; el director de l’agència de l’ONCE a Badalona, David Bernardo, i José Luis Alberdi, director de l’agència de l’ONCE a Badalona.

  L’ONCE dedicà el seu cupó del dimecres 8 de maig a la Cremada del Dimoni, una activitat cultural que se celebra a Badalona des de l’any 1940. L’any 1991 va ser declarada d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya.  Cinc milions i mig de cupons van difondre aquest esdeveniment cultural.

  L’acte de presentació del cupó es va fer a la Platja dels pescadors de Badalona. Va comptar amb la participació  d’Àlex Pastor, alcalde de l’Ajuntament de Badalona; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i José Luis Alberdi, director de l’agència de l’ONCE a Badalona; acompanyats d’un grup d’afiliats de Badalona que han pogut tocar els ‘dimoniets’ que han fet diversos col·legis de la ciutat.

  L’ONCE dedicà el seu cupó del proper dimecres 8 de maig a la Cremada del Dimoni.

  Des de l’any 1999, el disseny del Dimoni es tria a partir del concurs Crema’l tu!. El disseny guanyador es construeix amb una estructura de fusta d'entre 12 i 14 metres amb l’objectiu que la figura del Dimoni quedi plantada a la platja, a la vista de tota la ciutadania, uns dies abans de la Cremada, la qual va tenir lloc la nit del 10 de maig, vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat de Badalona.