El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 1,4 milions d’euros a Montcada i Reixac

 • Boletín: Nº 51 MARÇ 2021

  Temática: Joc Imatge del Cupó Diari del 25 de febrer.

  L’ONCE va repartir 1.400.000 euros a Montcada, al sorteig del ‘Cupó Diari’ del passat dijous 25 de febrer (www.juegosonce.es).

  Miguel Ángel Bachot, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui va portar la sort a Montcada i Reixac des del quiosc de l’ONCE ubicat al carrer Bateria, núm. 50.

  Miguel Ángel, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre 40 cupons, premiats amb 35.000 euros cadascú d’ells.

  “Estic contentíssim. Mai havia donat un premi tan gran en els 37 anys que treballo a l’ONCE. Ni més ni menys que 40 cupons premiats! I molt repartits per tot el poble. Això em fa doblement feliç”, assegurà Miguel Ángel.

  Montcada i Reixac pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Granollers, que presta serveis personalitzats a 559 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 159 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  El mateix sorteig va deixar un premi de 35.000 euros a Sabadell. Antonio Castillo va vendre un cupó electrònic per TPV, des del quiosc de l’ONCE ubicat a l’avinguda Matadepera, núm. 172. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

  Enguany, l’ONCE ja ha repartit prop de vuit milions d’euros en premis a Catalunya.
  El mes de febrer en concret el  ‘Cupó Diari’ i altres loteries de l’ONCE han deixat premis a Hostalric, Sabadell, Lloret de Mar, L’Hospitalet de Llobregat, Tarragona, Puigcerdà, Vilanova i la Geltrú i Berga.