El cupó de l’ONCE convida a degustar 'L’Escudella'

 • Boletín: Nº 49 GENER 2021

  Temática: Joc Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà a 'L’Escudella' el passat dissabte 26 de desembre. A la foto també Montse Urán, va preparar a cegues una nostrada escudella amb l’equip del CETT-UB.

  El passat  23 de desembre, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Nan Ferreres,  directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB,  una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedicà a 'L’Escudella' el passat dissabte 26 de desembre, Sant Esteve.

  Pertanyents a la sèrie ‘Plats de cullera’, 5,5 milions de cupons van difondre per tot l’Estat la imatge d’aquest plat típic de la gastronomia catalana. L’escudella amb carn d'olla i sopa de galets, és el plat tradicional pel Nadal a Catalunya, encara que es degusti durant tot l'any.

  Cupó del 26 de desembre dedicat a 'L'Escudella'.

  Prèvia a la presentació del cupó, la cuinera afiliada a l’ONCE, Montse Urán, va preparar a cegues una nostrada escudella amb l’equip del CETT-UB, centre universitari de referència en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona.

  Amb la sèrie ‘Plats de cullera’, l’ONCE convida a degustar els guisats més típics de les diferents comunitats i ciutats autònomes. Són 19 cupons que pertanyen als sortejos dels dissabtes, el primer va ser el 3 d'octubre.