El cupó de l'ONCE 'accelera' amb la Fórmula 1

 • Boletín: Nº 31 JUNY 2019

  Temática: Joc Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de l'ONCE, va lliurar a Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, una còpia emmarcada d'aquest cupó.

  El cupó de l'ONCE 'accelerà' amb el Fórmula 1 Emirates Gran Premi d'Espanya, que va protagonitza els cinc milions i mig de cupons de diumenge, 12 de maig.

  Patricio Cárceles, director general adjunt de Joc de l'ONCE, va lliurar a Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, una còpia emmarcada d'aquest cupó, durant la presentació del Gran Premi, celebrada dilluns 6 de mai, en un acte que també va participar el pilot Carlos Sainz.

  El director general adjunt de Joc de l'ONCE va assenyalar que "a l'ONCE li agrada estar en els esdeveniments importants d'aquest país, i aquest Gran Premi és un d'ells”.

  Situat a Montmeló, al Circuit de Barcelona-Catalunya, que va acollir la prova, va ser inaugurat el 10 de setembre de 1991. La temporada següent, el Gran Premi de MotoGP s'incorporava al calendari esportiu del Circuit, sent des de llavors i ininterrompudament seu del Gran Premi d'Espanya de F1 i el Gran Premi de Catalunya de MotoGP, dos dels campionats més prestigiosos del món del motor. En els seus 25 anys de vida, el Circuit de Barcelona-Catalunya s'ha posicionat com un dels millors circuits permanents i s'ha potenciat com un escenari únic per organitzar qualsevol esdeveniment o experiència gràcies a la qualitat dels seus serveis i a la polivalència de les seves instal·lacions.