El 50è aniversari de la Federació ECOM, en el cupó

 • Boletín: Nº 59 DESEMBRE 2021

  Temática: Joc Dimarts 16 de novembre Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya i David Bernardo, president del Consell Territorial,vanlliurar a Antonio Guillén, president de la Federació ECOM. A la foto també Josep Giralt, vicepresident de la Federació ECOM i altres membres d’ECOM.

  Dimarts 16 de novembre Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va lliurar a Antonio Guillén, president de la Federació ECOM  una imatge emmarcada del Cupó que l’ONCE dedicà el passat dimecres 24 de novembre al 50è aniversari de la Federació ECOM www.ecom.cat. També van assistir David Bernardo, president del Consell Territorial d’ONCE Catalunya; Josep Giralt, vicepresident de la Federació ECOM i altres membres d’ECOM.

  5,5 milions de cupons, amb la llegenda ‘50 anys juntes pels drets de les persones amb discapacitat’, van difondre aquest aniversari per tot l’Estat.

  Creada el 1971, la Federació ECOM és una de les principals entitats de referència del sector de la discapacitat física i una de les pioneres a tot l’Estat. Aglutina actualment més de 120 entitats que tenen les seves seus principals repartides per nou comunitats autònomes, majoritàriament a Catalunya. Fora de Catalunya, la Federació ECOM actua en aliança amb PREDIF (Plataforma Representativa de la Discapacitat Física).

  5,5 milions de cupons, amb la llegenda ‘50 anys juntes pels drets de les persones amb discapacitat’, van difondre el 50 aniversari d'ECOM per tot l’Estat.

  ECOM és membre i està representada en altres organitzacions dedicades a la defensa dels drets socials i dels interessos del sector de serveis d’atenció a les persones, com COCARMI (Comitè Català de Representants de les persones amb Discapacitat). Antonio Guillén, president d’ECOM, també presideix actualment el COCARMI. Els seus objectius són donar suport i serveis a les entitats federades i representar i protegir els seus interessos per afavorir l'enfortiment del moviment associatiu de la discapacitat física i una millor atenció de les persones. ECOM defensa els drets de les persones amb discapacitat física per assolir la plena inclusió social i una millora de la qualitat de vida. També hi són a la Taula d'Entitats del Tercer Sector de Catalunya i la Confederació (Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya) i participen al CERMI (Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat).