El 100 Aniversari de la Unió Filharmònica d’Amposta, en 5,5 milions de cupons de l'ONCE

 • Boletín: Nº 9 JUNY 2017

  Temática: Joc El Cupó de l’ONCE ha estat presentat aquest matí, en un acte celebrat a la seu social de la Unió Filharmònica d’Amposta. L’acte ha comptat amb la presència d’Adam Tomás, alcalde de l'Ajuntament d'Amposta; Inés Martí, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Amposta; Núria Gómez, presidenta de la junta directiva de la Unió Filharmònica d'Amposta; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya; Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona

   El "100 Aniversari Unió Filharmònica d’Amposta" protagonitza el cupó de l’ONCE de dijous 8 de juny. Cinc milions i mig de cupons portaran el logo d’aquesta societat musical dissenyat per commemorar el seu centenari i la llegenda (1917-2017) 100 años de música, cultura y sociedad.

  Aquest cupó de l’ONCE es va presentar dimecres 24 de maig en un acte celebrat a la seu social de la Unió Filharmònica d’Amposta. L’acte va comptar amb la presència d’Adam Tomás, alcalde de l'Ajuntament d'Amposta; Inés Martí, regidora de cultura de l'Ajuntament d'Amposta; Núria Gómez, presidenta de la junta directiva de la Unió Filharmònica d'Amposta; Xavier Grau, delegat territorial de l’ONCE Catalunya;  Manel Eiximeno, director del CRE ONCE Barcelona i membres de la Junta directiva de la Unió Filharmònica d'Amposta.

  Cupó, del 8 de juny, dedicat al 100 Aniversari Unió Filharmònica d'Amposta

  El Cupó Diari de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.