Dos ‘Sueldazos’ a Montornès del Vallès i Lloret de Mar: 2.000 euros/mes durant 10 anys

 • Boletín: Nº 52 Abril 2021

  Temática: Joc Dolores Ruiz, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització és qui va portar la sort a Montornès del Vallès des del quiosc de l’ONCE ubicat a la Plaça de la Font, núm. 4

  L’ONCE va repartir un ‘Sueldazo’ de 2.000 euros al mes durant 10 anys a Montornès del Vallès, al sorteig del ‘Sueldazo’ del Cap de Setmana, de dissabte 13 de març. I un altre a Lloret de Mar, una setmana més tard, el 20 de març.

  Dolores Ruiz, agent venedora dels jocs responsables de l’Organització és qui va portar la sort a Montornès del Vallès des del quiosc de l’ONCE ubicat a la Plaça de la Font, núm. 4
  Dolores, persona amb discapacitat com tots els venedors de l’ONCE, va vendre un cupó electrònic per TPV, premiat amb un sou de 2.000 euros al mes durant 10 anys, en total, 240.000 euros.
  Gràcies al Terminal Punt de Venda el client pot escollir a l’instant el número que més li agradi.

  Montornès del Vallès pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Granollers, que presta serveis personalitzats a 559 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 160 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  La venedora Mª Victoria González en el seu quiosc de Lloret de Mar.

  Una setmana  més tard, va ser la venedora d'il·lusions Mª Victoria González qui va donar el mateix premi, 240.000 euros, des del punt de venda ubicat al carrer Sant Pere, núm.50 de Lloret de Mar.

  Lloret de Mar pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Blanes, que presta serveis personalitzats a 188 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 102 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

  L'ONCE ja ha repartit 9 milions d'euros a Catalunya enguany.