Després de donar 21 milions el Dia de la Mare, el ‘Cupó Diari’ de l’ONCE deixa 700.000 euros al barri de Diagonal Mar de Barcelona

 • Boletín: Nº 54 JUNY 2021

  Temática: Joc Mario García, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui va portar la fortuna al barri de Diagonal Mar de Barcelona des del quiosc de l'ONCE ubicat a l'Avinguda Diagonal, núm. 3.

  La sort, ens acompanya. I encantats de poder-la compartir. Un dia després que el Sorteig Extraordinari del Dia de la Mare toqués íntegrament a Catalunya, els 100 cupons del premi amb gairebé 21 milions d’euros, el sorteig del ‘Cupó Diari’, de dilluns 3 de maig, va repartir també  700.000 euros a Barcelona.

  Mario García, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, és qui va portar la fortuna al barri de Diagonal Mar de Barcelona des del quiosc de l'ONCE ubicat a l'Avinguda Diagonal, núm. 3.

  Mario, persona amb discapacitat com tots els venedors de l'ONCE va vendre 20 cupons premiats amb 35.000 euros cadascú d'ells. En total, va repartir 700.000 euros.

  La Delegació Territorial de l'ONCE a Barcelona presta serveis personalitzats a 2.400 afiliats i afiliades i compta amb 550 agents venedors dels productes de joc de l'Organització.

  Enguany, l'ONCE ha repartit  més de 30  milions d'euros en premis a Catalunya.