Cupons de maig aquí: la Cremada del Dimoni de Badalona, F1 i el centenari del Saló Automobile

 • Boletín: Nº 30 MAIG 2019

  Temática: Joc El Cupó de la Cremada del Dimoni de Badalona.

  L’ONCE dedica el seu cupó del proper dimecres 8 de maig a la Cremada del Dimoni, una activitat cultural que se celebra a Badalona des de l’any 1940. L’any 1991 va ser declarada d’interès turístic per la Generalitat de Catalunya.

  L’acte de presentació del cupó tindrà lloc dijous 2 de maig, a les 11.00 h a la platja dels pescadors. Comptarà amb la presència d’Àlex Pastor, alcalde de l’Ajuntament de Badalona; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya i José Luis Alberdi, director de l’ONCE a Badalona i afiliats i afiliades adscrits  a aquesta agència.

  Dilluns 13 de maig presentarem el cupó que dediquem el dissabte següent, dia 18, al Centenari del Saló Automobile de Barcelona.  Ho farà el president de Fira de Barcelona, Enric Lacalle; el director Saló, José Miguel García i el nostre delegat territorial. També hi anirà un grup de persones afiliades que provaran un cotxe autònom (una furgoneta de la companyia francesa EasyMile i tindrà el privilegi de fer una cosa que la resta de públic no podrà fer: tocar una exposició  històrica de vehicles de 22 cotxes antics i  motos. 

  Entretant, també presentarem a Madrid, dilluns 6 de maig, el cupó que dedicarem al  'GP de Fòrmula1 Gran Premio de España’ que es disputarà al Circuit de Catalunya, a Montmeló, diumenge 12 d’agost.  Ho farà el director general de l’ONCE, Ángel Sánchez.