‘Ben jugat’ per ser una part de l'ONCE

 • Boletín: Nº 61 FEBRER 2022

  Temática: Joc Primer cupó de la campanya 'Ben jugat'

  ‘Ben jugat' és la frase amb què l'ONCE agraeix a les persones que de forma solidària adquireixen les seves loteries responsables amb què basa la tasca social que desenvolupa gràcies a elles des de fa més de 83 anys. Són les protagonistes d'aquesta tasca i van il·lustrar els cupons del 31 de gener i el de l'1 de febrer, pertanyents a una sèrie que es repetirà al llarg de l'any.

  La campanya de publicitat 'Ben Jugat' insisteix en l'agraïment a totes i cadascuna de les raons per què els amics de l'Organització s'acosten als seus productes de loteria solidària, responsable i segura.

  Els qui compren el cupó de l'ONCE i la resta de les seves loteries tenen un valor afegit i especial, i ja formen part de la gran família ONCE. Saben que el seu suport es reflecteix en l'educació de l'alumnat cec, en l'ocupació de persones amb discapacitat visual o ceguesa, en accessibilitat, en l'ensinistrament de gossos guia, l'accés a la cultura, el foment de l'esport, etc.

  Totes les loteries de l'ONCE formen una oferta de joc responsable, segur i social que permet a l'Organització complir els seus objectius: fer una àmplia tasca social i solidària destinant tots els ingressos a millorar la qualitat de vida de les persones cegues i/o amb una altra discapacitat; i una gestió segura i responsable perquè l'ONCE es preocupa de garantir la protecció del conjunt de consumidors, des del disseny dels productes fins a la seva comercialització.