22 milions de cupons circulen amb la DGT per a recordar que la Seguretat Vial es cosa de tothom

 • Boletín:

  Temática: Joc

  L'ONCE va dedicar 22 milions de cupons a conscienciar sobre que la Seguretat Viària és cosa de tothom, en una sèrie de quatre cupons que va promocionar la campanya de seguretat de la Direcció General de Trànsit (DGT), corresponents als dies 14, 15, 16 i 17 de desembre.

  Aquests cupons, que han format part de la quarta sèrie en la qual col·laboren les dues institucions impulsant la seguretat viària, són un reconeixement als que, amb la seva tasca diària, conserven i milloren les carreteres i, per tant, la seguretat dels que les fan servir.

  La sèrie començà el dilluns, 14 de desembre, amb el cupó que incloïa la frase 'Fes servir cadenes o pneumàtics d'hivern', dedicat als que circulen amb els seus vehicles en el dur hivern.

  La sèrie començà el dilluns, 14 de desembre, amb el cupó que incloïa la frase 'Fes servir cadenes o pneumàtics d'hivern', dedicat als que circulen amb els seus vehicles en el dur hivern.

  El cupó de dimarts, 15 de desembre, es va centrar en el perillós que és la ingesta d'alcohol a l'hora de conduir, amb la frase 'Al volant, alcohol zero, zero'. L'alcohol és un dels enemics més importants d'una conducció responsable i les últimes dades així ho confirmen.

  El cupó de dimarts, 15 de desembre, es va centrar en el perillós que és la ingesta d'alcohol a l'hora de conduir, amb la frase 'Al volant, alcohol zero, zero'.

  Dimecres, 16 de desembre, el cupó es va centrar en els amants de les dues rodes, als quals recorda que 'En moto, millor amb guants i coixí de seguretat', dos sistemes de seguretat per viatjar amb més garanties en moto.

  Dimecres, 16 de desembre, el cupó es va centrar en els amants de les dues rodes, als quals recorda que 'En moto, millor amb guants i coixí de seguretat'.

  La sèrie es tancà el dijous, dia 17, amb el cupó que van protagonitzar les persones que s'ocupen de que les carreteres estiguin en bones condicions. Amb la frase 'Treballem per la teva seguretat', aquest cupó recordà als que dia i nit s'ocupen de mantenir les carreteres en bon estat per garantir la seguretat de les persones que les utilitzen.

  La sèrie es tancà el dijous, dia 17, amb el cupó que van protagonitzar les persones que s'ocupen de que les carreteres estiguin en bones condicions. Amb la frase 'Treballem per la teva seguretat',.